sawasdee-healthcare
home
prijzen
publicaties
over Linly
links
contact
banner
28X28

over Linly

Introductie
Mijn naam is Linly Hendriks. Ik ben in 1995 afgestudeerd als verpleegkundige aan de Rangsit Universiteit, een van de meest gerenommeerde universiteiten in Bangkok (Thailand). Daarna ben ik werkzaam geweest in de beste ziekenhuizen van Bangkok, waaronder het Piyavate Hospitaal, als verpleegkundige en later als “wellness & fitness therapeut” en revalidatie-therapeut. Ik vind het heel fijn om mensen met lichamelijke en/of geestelijke gezondheidsproblemen er weer bovenop te helpen. Vanuit mijn Oosterse levenswijze die ik van mijn ouders en omgeving heb meegekregen, weet ik hoe enorm belangrijk het is om een gezonde en frisse “body & mind” te hebben. Ik ben in al die jaren in Thailand door blijven studeren om mezelf te blijven ontwikkelen als mens.

Ik ben inmiddels gediplomeerd massage-therapeut en alle onderstaande therapieen, die zijn bedoeld voor zowel man als vrouw, worden door mij verzorgd:

- Traditionele Thaise massage
- Spa & Olie Aromatherapie
- Voetmassage & voetreflex therapie
- Gezichtsmassage & spa
- Oorkaars & spa behandeling

Als u één van mijn behandelingen heeft ondergaan, zult u zich beslist een ander mens voelen. Volkomen uitgerust en ontspannen zullen uw lichaam en geest in perfecte harmonie zijn na deze heerlijke massages. Vanuit de boeddistische traditie en mijn Thaise levenshouding worden mijn massages gegeven vanuit liefde, mildheid en respect. Samen met mijn man en kinderen ben ik sinds kort neergestreken in ons mooie Waterland en woon ik middenin de prachtige rustgevende natuur. Over de “Spa & Massages van Thailand” zeggen mensen dat het de “Finest Experience in Healthcare, Beauty & Spa” van de wereld is. Dat is wat ik voor u heb meegenomen naar Nederland en dat is de beleving die ik voor uw welzijn en genot in Waterland wil introduceren!

 

60X60